ZANZA

Szórakoztatóipar, kultúra, csillagászat, történelem, stb.

                                                                  HORIZONT

 

 

 

Figyelem!

Van saját e-könyved, amit magyarországi és

külföldi webáruházakban árulsz? Csillagászati, űrkutatási témájú, vagy szórakoztató sci-fi, kaland, illetve romantikus műről van szó? Ha nekem is elnyeri a tetszésemet, szívesen beszállok : 20 százalékos részesedésért 20 000 forintot kínálok. Ha érdekel az ajánlatom, keress emailben:

salesdata18@gmail.com

 

 

fb_img_1553533043571.jpg

 

A videojátékok nemzetközi és hazai piacáról

2019 januárjában a globális videójáték-bevételek országokra lebontott rangsorában Kína állt az első helyen. Az ázsiai országban az internetezők számát 850 millió főre becsülik, a videójátékokból származó bevételek nagyságát pedig 34,4 milliárd dollárra. Kínában a legnépszerűbb online stratégiai játék az Honour of Kings, ami valójában a League of Legends mobilos verziója, csak éppen kínai karakterekkel. A Variety nevű szórakoztatóipari szaklap a Sensor Tower nevű elemző cég adataira hivatkozva közli, hogy az Honour of Kings 2018-ban közel 2 milliárd dollár bevételt ért el, amivel rekordott döntött a videojáték-piacon. Az Egyesült Államok az országok videojáték-bevételi toplistáján Kína után a második helyen állt a maga 31,5 milliárd dolláros piacával. Ugyanezen a listán 3. Japán (17,7 milliárd dollár) és 4. Dél-Korea (5,7 milliárd dollár). Oroszország a 11. helyen volt található 1,6 milliárd dollárral.
De mi a helyzet Magyarországgal?
Nos, hazánk a lista 54. helyére került 119 millió dolláros iparági bevétellel. Az eNet nevű kutatócég felmérései szerint Magyarországon mintegy 3,7 millió ember játszik videójátékokat, ami a 18 és 65 év közötti népesség 58 százalékát jelenti. 2017-ben még mintegy 28 milliárd forintott költöttek a hazai gamerek hardverre, perifériákra, videojáték programokra és például játékon belüli kiadásokra. A felmérések szerint a gamerek mintegy harmada vásárolt valamilyen videojátékot, illetve átlagosan minden hetedik költött játékon belül. Ötven százalékuk játszik online, de 30 százalékuk alkalmazásokat kínáló online boltokból tölt le játékokat. A magyar piacon a felmérések szerint nagyon népszerűek a kártyajátékok (46%), a stratégiai játékok (38%), a szójátékok (34%) és a kirakós játékok (34%). Honfitársaink elsősorban okostelefonon (65%) játszanak, de jelentős a PC (43%) és a laptop-használat (38%). A videojáték-konzolok használata 13 százalékra tehető. Nem érdektelen információ, hogy a rendszeresen, szinte versenyszerűen videojátékozók száma meghaladja a négyszázezer főt. Magyarországon a nemzetközi trendeket másolva a League of Legends nevű online stratégiai játék a legnépszerűbb, de ott van mögötte a CS:GO és a Hearthstone is. Ugyanakkor kezd hozzájuk felzárkózni a PuBG (PlayerUnknown's Battlegrounds) és az USÁ-ban kirobbanó sikert elért Fortnite.

2019. 03. 25. 

 

 

 _______________________________________________________________________________________

Pest város első hivatásos könyvkereskedője Johann Gerhard Mauss  volt. A kölni származású Maus Gellért - ahogy magyarosított néven ismert a szakirodalomban - 1748-ban telepedett meg Pesten 33 éves korában. Már a kezdet sem volt könnyű, mert több könyvárusítással is foglalkozó könyvkötő óvást emelt az ellen, hogy kötött kõnyvekkel kereskedhessen az új "rivális". Erre tekintettel a pestvárosi tanács 1748 szeptember 6-án csupán azzal a feltétellel engedélyezte neki a könyvárusítást, ha az új könyveket a pesti könyvkötőkkel kötteti be, a régi könyvek forgalomba hozatalát azonban minden korlátozás nélkül megengedte. Gárdonyi Albert szerint Maus Gellért forgalma nem lehetett jelentős, mert a város lakossága kisszámú volt, a kegyesrendiek gimnáziuma csupán később lett teljessé, a vásárok pedig nem voltak eléggé látogatottak. Mikor 1757-ben a pesti jogi szakiskola megnyílt, a könyvkereskedés némi jelentőségre tett szert, mert a jogtanár, Perghold Lukács kézikönyvének ő lett a bizományosa. Komoly anyagi gondokkal küzdhetett a későbbiekben, mert amikor Krüchten, a bécsi könyvkereskedő 1767 óta fennálló 300 frt követelése miatt 1775-ben beperelte, már mint teljesen vagyontalan ember (misera pars) szerepelt a periratokban. 1751 április 1-én Brunsvick Antaltól egy esztendőre 400 frtot vett kölcsön, de csupán 155 frtot tudott törleszteni belőle, így a hitelező 1758-ban kénytelen volt végrehajtást kérni ellene. Maus Gellért élete végén könyvkötőként volt kénytelen fenntartani magát, mert amikor 1778 december 3-án 63 esztendős korában meghalt, a halotti anyakönyvbe már mint könyvkötőt (bibliopega) jegyezték be. Pavercsik Ilona kétrészes tanulmányt írt Maussról, amelyből kiderül, hogy a könyvkereskedő az 1750-es években nagyrészt latin és német nyelvű teológiai, történelmi és jogtudományi műveket árult 1751-től 1755-ig.

2019. 03.16.

 

                                                        44903-155.jpg

 

_______________________________________________________________________________________ 

A L' art pour L' art társulat időutazós műsorral járja márciustól az országot. A legújabb agymenés címe: Mintha elvágták vol. (Igen, na nélkül. Na, komolyan.) Galla Miklós ugyan már rég nincs velük - és ezúttal nem angol humort adnak elő - de a csapat magja azért megmaradt: a színpadon Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Nagy Natália helyett Szászi Móni. A Budapest Bábszínház Nagyszínpadára március 22-én 18 órára meghirdetett előadásra a jegyek mintegy 90 százaléka már elkelt, vagyis egy újabb sikersorozat van kilátásban. Az előadás előnye, hogy azok a nézők is radikális szórakozásban részesülhetnek, akik nem radikálisok...

mintha-elvagtak-vol-474-279-128700.jpg

 2019. 03. 15.

___________________________________________________________________________________

 

 

 

 

tn6_e11309.jpg    tn6_e10175.jpg

 

Nemere István Terra című műve a Bookline e-könyves rangsorának összesített sci-fi kategóriájában a 13. helyen áll. Az eredetileg még a 80-as évek végén piacra dobott regény évek óta kedvelt digitális kiadvány a magyar e-könyvpiacon. De hogy-hogy külföldi bestsellereket utasít maga mögé ezen az összesített kategória-listán? Nemere István műveit először hivatalosan is letölthető formában az Adamo Books nevű vállalkozás dobta piacra még a 2010-es évek elején. Még alig pislákolt a magyar e-könyv piac, amikor Nemere könyveinek összesített digitális eladásai már több százra rúgtak a magyar vásárlók jóvoltából. Nemere István állítólag e-mailben értesült arról, amikor az összesített eladások meghaladták a hétszázat...
Ma már persze sokkal nagyobb számú riválissal kell megküzdeniük a Nemere-műveknek. Éppen ezért tiszteletre méltó teljesítmény, hogy az elektronikus könyvek még ma is csak 300-400 millió forintosra becsült, de többezer címet felvonultató hazai piacán máig ott vannak és bevételt termelnek.

_______________________________________________________________________________________

 fb_img_1551978342421.jpg

2012-ben indult a Kerekmese című internetes rajzfilm és 2D-s animációs sorozat. "Nekem már az durva volt, hogy ötszázan megnézték...És amikor megkerestük az első száz forintunkat, meglepődtem...lehet ezzel pénzt keresni?" - nyilatkozta egy videointerjúban a sorozat kiötlője és rendezője, Vass Mónika. Férje, Tavaszi László korábban keresőoptimalizálással foglalkozott, de amikor munkanélkülivé vált, adódott az ötlet, hogy ő is legyen a Kerekmese "munkavállalója". Készültek a videók, a nézettség pedig rohamosan emelkedni kezdett. A feliratkozók száma 2018 végére ötszázezer fölé kúszott. Az összes megtekintés pedig túllépte a hétszáz milliót (nem elirás!). Ma már van Kerekmese dvd, sőt póló is... de a sorozat jónéhány epizódja tévéképernyőre is került. És lett persze érezhető bevétel is: 2017-ben a Kerekmese stábját képviselő cég (Hubitrade Bt) nettó árbevétele meghaladta a 38 millió forintot. Ezek után merész lenne azt állítani, hogy ez a mesesorozat minden, csak nem életképes...

______________________________________________________________________________________

Kőhalmi Zoltán humorista (sz: 1977. október 29, Szentes) Pályatévesztési tanácsadó című önálló estjével járja az országot. A Dumaszínház tagja iránti érdeklődést jól mutatja, hogy az említett produkció Szolnokra, április 4-én délutánra meghirdetett műsorára már eddig mintegy 1 millió forint értékben keltek el jegyek. Az előadás iránti érdeklődés akkora, hogy a Jegy.hu oldal toplistáján a Pályatévesztési tanácsadó jelenleg a 6. helyen tartózkodik. A Dumaszínház mint vállalkozás egyéb számok alapján is sikersztorinak tűnik: 2017-ben a Dumaszínház Kft nettó árbevétele 867 millió 582 ezer forint volt. Az új humorista-nemzedék pedig gyaníthatóan felfelé tolja a 2018-as adatokat is...

_______________________________________________________________________________________

 

Gyabronka József itt, Gyabronka József ott...

2018. március 3-tól kezdték játszani a Kultúrbrigád és az Átrium előadásában Mózsik Imre és Bodó Viktor pszicho-triller-krimi komédiáját, a Krakken-műveletet. A közéleti bűnöket és hibákat kifigurázó darab főszerepében Gyabronka József (Honoshország kulturális minisztere), Bálint András (Dr. Roburt Pondor államtitkár) és Fehér Balázs Benő (Jacekson Ajvar, titkár) látható. A Krakken-művelet nem csupán jó kritikákat kapott, de vonzza a közönséget is: a március 9-én délután hatkor kezdődő előadásra már most minden jegy elkelt, és aznap esti előadás jegyeiből is mindössze néhány szabad példány maradt. Gyabronka Józsefről érdemes megemlíteni, hogy szerepelt Nagy Ervin és Petrik Andrea oldalán a 2017-es sikerfilmben, a Kincsemben. A Kincsem sikeréről már többször olvashattunk a médiában, de a színész komoly szerepet játszik abban a moziban is, amit 2018-ban Lajkó - Cigány az űrben címmel mutattak be. A Lajkó a 2018-as összesített mozilistán 44 millió forint körūli bevétellel a 96. helyre került.

_______________________________________________________________________________________

 

2018-ban Magyarországon a Bohém rapszódia című életrajzi dráma lett a legsikeresebb film. 65 filmszínházban kezdték el játszani a Queen együttesről szóló, nagyrészt Bryan Singer által rendezett filmet, amely az év végéig több mint 850 millió forint jegyárbevételt ért el. A legnépszerűbb hazai gyártású produkció a Herendi Gábor rendezésében készült Valami Amerika 3. lett. A 700 millió forintos költségvetésű alkotás az év végéig 560 millió forint bevételt termelt. 2018-ban Magyarországon összesen 4 millió 84 ezer 325 néző váltott jegyet mozifilmekre mintegy 6 milliárd forint értékben.

_______________________________________________________________________________________

Az apáca (The Nun) című horror filmet 2018. Szeptember 6-án mutatták be Magyarországon és egy nappal később Amerikában. Az 50-es évek Romániájában, a Kerci kolostorban játszódó mozi 22 millió dolláros gyártási költségvetéssel készült és csak Amerikában 117 millió dollárt hozott be. Corin Hardy filmje a nemzetközi piacon összesen 248 millió dollár bevétellel dicsekedhet. Ezek után nyilván jöhet az Apáca 2..

 _______________________________________________________________________________________

A 2019. január végi globális szoftver-eladási toplistán első helyre került 1 millió 103 ezer eladott példánnyal a Super Mario Bros 1. A Nintendo verekedős videojáték-sorozata eredetileg 1999-ben jelent meg a japán piacon. A Nintendo 64 konzolra gyártott játék, amelynek tervezője Szakurai Maszahiro volt, több mint 1 millió eladást produkált a szigetországban, így próbaképpen kivitték a nemzetközi piacra. A siker ezúttal sem maradt el.

 

 

 
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Lavado Tenerife Sur

► Descipcion de la actividad: limpieza exterior de coches con vapor y con tratanimiento de sera. Limpieza interior de coches con aspiradora de alta presion. **************************** SERVICIO ESPECIAL: LIMPIEZA DE MOTOR!

lavado.hupont.hu

2. Kasza Tamás Magyarországon először határozta meg a LEZÁRÁS jelentését.

► Ha már minden rendben a cégeddel: van egy jó terméked, szolgáltatásod; terveztél, szerveztél, marketingelsz, hiába, ha nem tudsz lezárni. A lezárás az, amin elbukhatsz.

lezaras.hupont.hu

3. Lezárási Útmutató Kasza Tamástól

► Ezen az oldalon bemutatjuk neked Kasza Tamás letölthető siker könyvét: Lezárási Útmutató - Az Értékesítés Féltve Örzött Titkai! Díjmentesen letölthető az e-mail címedért!

lazarasiutmutato.hupont.hu

4. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:Mobil:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

5. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

6. Kasza Tamás: Lezárási Technikák

► A lezárási technikák sikeresssége a természeti törvények ismeretétől függ.

lezarasitechnikak.hupont.hu

7. lacimarket Smart Crypto Note rendszer ajánlása, CN digitális fizető eszköz

► A Smart Crypto Note (SCN) egy nyílt platform, ahol bárki kibocsáthatja saját, új generációs, biztonságos digitális valutáját. Az SCN rendszerben az első ilyen valuta a CoverNote (CN).

lacimarket.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

2. + Dr. Nem Doktor +

► Dr? Az itt lévő dr-ok jogosultak dr-ként a dr előtag használatára. A doktorokban, tanácsaikban megbízunk. De ön doktor? Nem vagyok Dr. De ettől még tudhatok. Tőlük tanulok 2011 óta. Dr...

dr-nem-doktor.hupont.hu

3. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

4. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

5. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

6. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

7. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

8. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

9. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

10. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

11. http://tukoraltaltalanyos.hupont.hu/ REJTVÉNYEK KICSIKNEK

► Ezen az oldalon Bibliai ihletésű, rejtvényeket találhattok rejtvénytípusonként csoportosítva.

rejtvenyekkicsiknek.hupont.hu

12. Csikós Vendégházak

► Apartmanok, vendégházak, szállás ajánlatok Zamárdiban, és környékén

csikosvendeghaz.hupont.hu

13. Születésnapi köszöntő képeslapok,Névnapra virágok,png képek,

► Izabella képei

bellakep.hupont.hu

14. Nem minden Fekete-Fehér

► Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

olvaso-oldal.hupont.hu

15. i d é z e t e k *_*

► ... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

szomruidezetek.hupont.hu

16. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

17. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

18. Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

► Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

jellem-ismeret.hupont.hu

19. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

20. Csak foci

► Az egész foci, semmi más

csakfoci.hupont.hu

21. Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor

► PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

pavilon.hupont.hu

22. MÉREGTELENÍTÉS REG-ENOR A TÚLSÚLY ÉS AZ ÖREGEDÉS ELLEN! RO VIZTISZTÍTÓK!

► BIOBOLT WEBÁRUHÁZ: TERMÉKBEMUTATÓ- ENERGIA MEGTAKARÍTÁSÁRA ÉS KÖRNYEZET VÉDELEMRE ALKALMAS TERMÉKEKET, TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐKET KÍNÁLUNK! VÍZTISZTÍTÓK AZ EGÉSZSÉGÉRT!

meregtelenites.hupont.hu

23. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

24. Hács története

► Író - szerkesztő: Kubik György

hacstortenete.hupont.hu

25. Veszélyes fakivágás Budapesten

► Veszélyes fakivágás Budapesten biztonságosan, garanciával +36 70 272 0149, minőségi szerszámok, elérhető ár, irányított fadöntés alpintechnikás favágás, email: krisztiankaroly77@gmail.com

fakivagasbudapest.hupont.hu

26. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

27. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

28. tuti receptek

► Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

konyvesrecepteket.hupont.hu

29. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

30. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

31. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

32. Jimmy's Pizzéria Étterem Panzió

► PIZZÁK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN * FRISSENSÜLTEK * SALÁTÁK * HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS * ELŐFIZETÉSES MENÜ * CSALÁDI ÉS CÉGES RENDEZVÉNYEK * LAKODALMAK * SZÁLLÁS * LEGYEN A VENDÉGÜNK!

jimmyspizzeria.hupont.hu

33. HÁRMASHATÁRHEGYI SPORTREPÜLÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

► A sportrepülők és egyesületeik érdekvédelmi szervezete. Közhasznú szervezet. Alapítva 1990-ben.

harmashatarhegy.hupont.hu

34. OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

► LAKÁS ÉS CSALÁDIHÁZ KÖLTÖZTETÉST, BÚTORSZÁLLÍTÁST, FUVAROZÁST VÁLLALUNK MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

koltoztetes-magyarorszag.hupont.hu

35. OPEL alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Opel alkatrészek Miskolcon! Opel AGILA, ANTARA, ASTRA, CORSA, COMBO, FRONTERA, INSIGNIA, MERIVA, MOVANO, OMEGA, SIGNUM, TIGRA, VECTRA, VIVARO, ZAFIRA alkatrészek elérhető áron! Opel alkatrészek A-Z-ig!

opelhez-alkatreszek.hupont.hu

36. PALOTÁS Számítástechnikai és Területrendezési Betéti Társaság

► A társaság fő tevékenysége: megyei területrendezési terv készítése, módosítása, települések településrendezési tervének, valamint módosításának készítése, telepítési tanulmányterv, beépítési terv és javaslat készítése, továbbá szoftverfejlesztés.

palotasbt.hupont.hu

37. Varga Géza: A székely rovásírás

► Nemzeti írásunk teljesebb leírásának vázlata

szekely-rovasiras.hupont.hu

38. TEMATIKUS HITTAN

► Személyek, fogalmak gyakran előforduló tárgyak, szimbólumok gyűjteménye, melyeket a rejtvényeimből válogatok keresztény hitoktatók és tanítványaik részére.

tematikushittan.hupont.hu

39. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

40. Egyedi konyhabútor készítés Budapesten +36 70 243 9439

► Egyedi konyhabútor készítést vállal Budapesten Fogas Zoltán asztalos mester +36 70 243 9439. Akció: modern konyhabútor, elemes konyhaszekrény

egyedikonyhabutorkeszites.hupont.hu

41. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

42. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:Mobil:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

43. NUMIZMATIKA a fémpénzek és bankjegyek képeivel

► A fémpénzek és a bankjegyek világa. The World of the Coins and the Banknotes.

numizmania.hupont.hu

44. OLASZ AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

45. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

46. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

47. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

48. PAVILON SÁTOR SÖR PIACI ÁRUS ESKÜVŐI IPARI GARÁZS SÁTOR!

► ACÉL ÉS ALUMÍNIUM VÁZAS, RENDEZVÉNY PARTY RAKTÁRSÁTOR GARÁZS SÁTORGARÁZS SÁTORCSARNOK RAKTÁR IPARI PAVILON SÁTOR! VATTACUKOR GÉP ÉS POP-CORN GÉP ÉRTÉKESÍTÉS

bankbiztositas.hupont.hu

49. Baromfi - díszbaromfi. Több mint hobby.

► Magyar sárga kettőshasznú - Erdélyi kopasznyakú - Maláj harcos (viador) - Gyöngytyúk (több színben) - Bráma - Orpington- Pézsmaréce (némakacsa)- Liba

baromfi-diszbaromfi.hupont.hu

50. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

51. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz a nagyilágban és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

52. Szállás a Mátrában : Panoráma apartman - hegyvidéki wellness - Parádsasvár

► Apartman saját wellnessel! Legyen a vendégünk a Mátra szívében! Ismerje meg ezt a csodás környéket családjával, ehhez kínálunk kényelmes, otthonos apartmant Parádsasváron (Rákóczi u.35), csodás panorámával a Mátrára,és Kékestetőre. 06-20-9179246

panoramaapartman.hupont.hu

53. Műanyag ablak Budapest, beépítés, bontás, csere

► Akciós műanyag ablak Budapesten, nyílászáró beépítés, bontás, ablakcsere +36 70 772 9371

muanyagablakbudapest.hupont.hu

54. Marton Szabolcs honlapja

► Tartalom: kosárfonás, gyógymasszázs, stb ... (majdnem) mindenből egy pici, amerre voltam, vagyok, vágyok

marton-szabolcs.hupont.hu

55. Vertikális és Horizontális Szélturbinák Katalógusa

► Vertikális és Horizontális szélturbinák szines Katalógusa a nagyvilágból. Redaktion: Peter Borsanyi VAWT-Techniker >>> Savonius-Balaton HUNGARY 2008 - 2019

savonius-balaton.hupont.hu

56. Keller cukrászat honlapja: torták, aprósütemények, pogácsák

► Honlapunkon megnézheti az általunk készített termékek fényképeit és tájékoztatást kap árainkról.

kellercukraszat.hupont.hu

57. Idézetek és minden ami csajos *.*

► Nem volt tökéletes, semmi ilyesmi. Nem volt a tündérmesék szőke hercege, vagy mit tudom én. Időnként igyekezett olyan lenni, de akkor szerettem a legjobban, ha nem erőltette.

rainbowidezetek.hupont.hu

58. Új és használt robogó , motor kereskedés, bizományos értékesítés

► Aprilia, Benelli, Gilera, Keeway, Piaggio, Vespa márkakereskedés és garancia szakszerviz. Használt motor és robogó kereskedés Budapesten. Bizományos értékesítés. Gyári és utángyártott alkatrészek raktárról. Robogó tuning és teljesítménynövelés

keewayszerviz.hupont.hu

59. SIK BÉLA RÁDIÓ GYŰJTEMÉNYÉNEK BEMUTATÁSA

► RÁDIÓMÚZEUM RADIOMUSEUM

sikbela-radio.hupont.hu

60. Sangreal Boxerkennel

► Sangreal Boxers: the reality of perfectism

sangreal.hupont.hu

61. SZEDD MAGAD SZOB Dunakanyar

► Gyümölcsök:ŐSZIBARACK, SÁRGABARACK, KÖRTE, ALMA, cseresznye, meggy, feketeribizli,Kajszibarack, szilva, bodza, dió. Gyümölcsös a Dunakanyarban SZOBon, BUDAPESTtől 50 km-re Északra.

szeddmagad.hupont.hu

62. KÓTAJSKÉ CENTRUM VÝROBY DRÔTENÉHO PLETIVA, A BETONOVÝCH

► DRÔTENÝ PLOT JE NAJLACNEJŠÍ PLOT NA SVETE. HOCIČO BUDETE K TOMU POTREBOVAŤ, U NÁS NÁJDETE ÚPLNE VŠETKO. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: ZA VÝROBNÚ CENU!

novyplot.hupont.hu

63. Mini kémkamerák, egyedi megjelenéssel, Magyarországon, raktárról!

► Ne költsön magánnyomozóra, legyen Ön nyomon, kémkedjen elérhető áron, egyedi kialakítású mini kameráinkkal!

minikemkellekek.hupont.hu

64. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

65. Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek

► INTERNETES PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉGEK!!! Egy klikkelést megér!

minden-ami-szorakozas.hupont.hu

66. Top iptv servers reviews

► we review the best premium IPTV subscription service provider in the market.

ipservers.hupont.hu

67. MINŐSÉGI ANGOL HASZNÁLT RUHA - BÁLÁS RUHA NAGYKERESKEDÉS

► MINŐSÉGI HASZNÁLTRUHA - ORIGINÁL BÁLÁS RUHA - ANGOL EXTRA RUHA - ANGOL BÁLÁSRUHA BESZERZÉS OLCSÓN

angolbala.hupont.hu

68. AVAR Rajziskola

► RAJZISKOLA BUDAPESTEN GYEREKEKNEK , rajz és festés oktatás felnőtteknek, személyre szabott oktatási módszerrel, rajz felvételi előkészítés, intenzív rajzoktatás

avar-rajzstudio.hupont.hu

69. Jogi tanácsadás, Családjog, Ingatlanjog budapesti ÜGYVÉD

► Házassági szerződés, ingatlan adásvételi-ajándékozási szerződés, családjog, ingatlanjog, öröklésjog Dr Mohos Gábor ügyvéd Budapest XIII. 06-20 354 8963

jogimegoldasok.hupont.hu

70. BAK HOROSZKÓP

► MILYEN EMBER A BAK CSILLAGJEGY SZÜLÖTTE? BAK ASCENDENS. BAK FÉRFI ÉS BAK NŐ JELLEMZŐI. SORSELEMZÉS, SZÁMMISZTIKA, JÓSLÁS, HOROSZKÓPOK, PÁRKAPCSOLAT ELEMZÉS, KARMA, BAK DRÁGAKÖVE

bak.hupont.hu

71. Horgolt kiegészítők: sapkák, sálak, kézmelegítők, mandzsetták, ékszerek

► A horgolt kiegészítők öltöztetnek, egyedivé tesznek. Kalapok, sapkák, sálak, kesztyűk és ékszerek!

horgol.hupont.hu

72. Az ember a kutya legjobb barátja!;)

► itt mindent megtudhatsz a kutyákról! Megtalálható a-tól z-ig minden kutyafajta!És még mielőtt elkattintanál legalább nézz körül nem lesz tőle semmi bajod!Figyelem! Az oldal még szerkeztés alatt van!

kutyusfanclub.hupont.hu

73. ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A BP 1174.BOCSKAI U 29.

► TEL:0612570573,+36309847295 MINDIGTV,FÖLDI ANTENNA, MŰHOLDVEVŐ,KAMION ANTENNABOLT.

sat.hupont.hu

74.

► ..jobb megtenni és megbánni, mint megbánni hogy nem tetted meg..

jokisversek.hupont.hu

75. Sicambria-Alba Regale-Fehérvár, Buda Vetus-Ősbuda-Óbuda

► Királyi fehér fővárosunk Sicambria, Alba Regalis, Fehérvár, Buda Vetus, Ősbuda azaz Óbuda, Szűz Mária sziget, Veteri Pest-Antiqua Pest ősi városaink és múltunk eltitkolt történelmünk kutatásával és feltárásával foglalkozó oldal

albaregalis.hupont.hu

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 4
Heti: 51
Havi: 8
Össz.: 14 214

Látogatottság növelés
Oldal: Horizont
ZANZA - © 2008 - 2021 - lucasso.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »